emiliaws

måndag 30/01/12

Idag börja vi först elva vilket var jävligt skönt. Skoldagen var ganska tråkig men den for ändå helt snabbt. Efter skolan blev jag i stan en stund med Emppu. Köpte en mascara som hade kostat 18,50€ men kostade just nu bara 9,25€.




sjuka benmuskler..

Idag var jag med Basti till Robinhood och där köpte jag allt möjligt nödvändigt som jag behöver. Efter det har jag bara suttit här hemma och gjort nästan ingenting. Funderar på om jag ska crosstraina ikväll eller inte... Har gjort det så mycket nu den här veckan att jag har riktigt sjuka benmuskler.

Om en stund måste jag börja läsa på ett supersvårt förhör som vi har imorgon. Andningen, blodet och hjärtat. Så jävla intressant säger jag bara -.- hoppas att det fastnar snabbt i huvudet.




Värmeskydd, läppomada, nagellack, nagelfil, deodorant, sovmask och tandkräm.


Bruntsvart glittrigt nagellack ^^


Emppu lackade mina naglar blåglittriga i skolan. Ser bättre ut i verkligheten än på bild...

söndag 29/01/12

Har inte bloggat på väldigt länge men det beror bara på att jag inte har haft inspiration eller lust att göra det. Ska iaf försöka börja blogga lite mer.

Det har inte hänt något extra på den senaste tiden egentligen. Har varit i skolan, chillat här hemma och sådant. För någon vecka sedan försvann vår äldsta katt Oliver. Hoppas att han kommer tillbaks ♥

R.I.P morfar, 21/01/12


Oliver ♥


fredag 13/01/12

Den här fredagen orkar jag nog inte göra något annat än bara sitta framför datorn, dricka te och ta det lugnt. Ska kolla på SATC tills jag blir så trött att jag bara måste gå och sova. Ha en bra kväll ♥




10/01/12

Den här veckan har jag inte sovit många timmar alls så jag ska snart gå och sova så att man är piggare imorgon än vad man var idag. 

Skoldagen idag var helt okej förutom att jag var sjukt trött och hade lite huvudvärk också. Hoppas att ni har haft en underbar dag! ♥






09/01/12

Det var länge sedan jag bloggade sist men har verkligen inte haft någon inspiration till att blogga. Och har inte heller haft så mycket tillgång till datorn eftersom att mina småbröder hela tiden använder den. Men idag fick jag min nya dator och jag är helt kär i den, så nu kommer jag att kunna blogga mycket mer.

Om en stund ska jag se på Top model och jag ska nog gå och sova i tid idag så att jag orkar stiga upp i tid imorgon.







01/01/12

Igår var vi då hos Johanna och Kasper före vi for till Suomis. Hos dom såg vi på film och åt pizza tills det var dags att fara iväg. Före vi for till Suomis blev vi hos Mixu en stund. Allting var helt nice och trevligt tills vi kom tillbaks från att ha varit ute och köra en stund.

Säger bara så här: FITTIT SKIT&HEMSKT NYÅR!




Bilderna är från nyåret 2010.