emiliaws

choklad ansiktsmask

Just nu sitter jag här framför datorn med ansikstmasken på. Ska om en liten stund gå och duscha och efter det ska jag nog bara ligga i sängen och läsa solo. Måste gå tidigt och sova idag så att jag orkar stiga upp imorgon. Godnatt, sov gott ♥


onsdag 29/02/12

Idag är det jättefint väder ute så jag bestämde mig för att gå hem idag igen. Den här gången var det mycket skönare. Det var så härligt att gå i den varma luften och solen sken hela tiden. Gick via butiken och där köpte jag en ansiktsmask, nyaste solo & solo mode.


smoke weed everyday


tisdag 28/02/12

Idag bestämde jag mig för att gå hem från skolan som jag inte har gjort på länge. Det blåste och snöade hela vägen tills jag var hemma. Fy fan vad arg jag blev på snön. Vill verkligen inte ha snö nästa vinter, hatarhatarhatar det. All min mascara hade runnit längs kinderna och min halsduk var helt isig när jag kom hem.

Sedan skulle jag sätta på datorn och förstås fungerade inte internet. Så jag fotade istället lite bilder en stund och sedan sov jag typ en timme.









måndag 27/02/12

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Dagen började med att jag var i skolan och efter det träffade jag Ida i stan. Vi satt på ett café i någon timme och bara pratade om allt möjligt. Efter det gick vi till olika butiker och fotade massor av bilder i gamla stan. Det har verkligen varit en mysig och bra dag.


onsdag 22/02/12

Den här dagen har verkligen varit sjukt tråkig. Har typ bara suttit framför datorn och gjort absolut ingenting. Det är super dåligt väder ute, snöar och är mulet. Vill inte gå ut men borde nog göra det så jag får lite frisk luft iaf. Ska nog gå ut med hunden om en stund ^^

Årets skolfoto.. Inte nöjd.

gamla bilder...


Saknar mitt "långa" hår.. Vill inte ha så här kort och slitet mera -.-








Ojojoj... Mitt hår va jätte ljust på sommaren.


Saknar dig Oliver gubben ♥


Thihiihih.. ♥






















Saknar dej Micku!! :( och alla våra crazyga stunder tisammans XDD


Saknar er båda :( måste ses någon dag!


En kort knubbis på min konfirmation ^^








Hade lite tråkigt en natt när Micku hade somnat XD


Blondiee! ^^





söndag 19/02/12

Idag har det inte riktigt hänt något speciellt. Har bara varit hemma och chillat och så har min syster också varit hit. Hon hade med deras söta lilla katt Edwin så har ganska mycket bilder på honom. Vet inte alls vad jag ska göra resten av kvällen men säkert träna en stund och sedan bara chilla framför datorn ^^

Btw, grattis Micku, sexton år! :))









Ollibolli ♥


söndag 11/02/12

Det här veckoslutet har det inte hänt något speciellt. Har bara tagit det lugnt och sovit mycket. Helt skönt är det ju också. Ska om en stund börja läsa på en tent som vi har imorgon. Hoppas att det går bra iaf.









new in




webbibilder ^^

03/02/12

ett år och sju månader tillsammans med underbaraste sebastian

Idag har jag ju som sagt varit ledig, jävligt skönt. For på morgonen med mamma, min kusin och min moster till blomsterhuset och sedan med mamma till butiken. Det har nu egentligen inte hänt något extra idag, såååå kallt att man inte ens vill gå ut frivilligt.

Snart ska vi äta mat och sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på.




Vill att det blir vår och sedan SOMMAAAR.


Saknar dej!
snälla kom tillbaks :'<

02/02/12

Hello!

Idag har jag bara varit i skolan. Helt okej dag och den for skitsnabbt som tur. Imorgon är vi lediga och det ska bli så jävla skönt med 3 dagars veckoslut. Älskar prakticum

Imorgon ska jag och Basti antagligen till Johanna och Kasper. Dit kommer nog andra människor också och sedan får vi se vad som händer resten av kvällen. Kommer nog att bli skitkul.