emiliaws

30/12/11

Nu har jag suttit och ändrat designen hela morgonen så nu får det nog vara bra som det är. Kanske ändrar några små grejer i framtiden men så här får det se ut en tid framåt.

Idag ska jag och Sebastian kanske fara till Kasper och Johanna på kvällen men det är inte säkert ännu. Förutom det ska jag nog bara ta det lugnt. Skulle så gärna vilja fara ut och fotografera men det är så regnigt och grått så all inspiration försvinner direkt när man ser ut genom fönstret.


Skulle så gärna få vara så här soligt som det var för två dagar sedan.



summerpictures


















29/12/11

På tisdagen for ju jag och Micaela till Ida övernatten och där hade vi det roligt. Igår kom jag hem och på kvällen for jag och hälsa på min morfar och efter det for jag och Basti till Kasper och Johanna.

















27/12/11

Idag ska jag fara tillsammans med Micaela till Ida övernatten. Kommer säkert att bli jätteroligt eftersom att jag inte har sett dom på evigheter.




Sötnosarna. Bilder från Idas konfirmation.

26/12/11

På lördagen firade vi jul hos pappa och igår firade vi jul hos mamma så nu är allt julfirande tyvärr förbi. Här kommer det bilder på mina julklappar.


Sex and the city böckerna ♥ Tack mamma!


En bok av famo. Tack!


Mycket choklad.... Basti får börja äta nu.


Ljuvligt halsband. Tack Johanna!


Sockor. Tack mamma!


Body lotion & duschgel + en penna. Tack mamma!


En muminhandduk. Tack famo!

+ schampoo&balsam för brunetter och pengar av mamma och pappa.

gingerbreads

Har precis bakat pepparkakor i över en och en halv timme. Nu sitter jag här i soffan och tar det lugnt, kommer nog inte att göra så mycket mer den här kvällen.









winterpictures












Gulle Sebastian ♥





















22/12/11

Igår kom vi på kvällen ner till Ebbo. Jag och pappa gick ut mitt i natten för att söka en julgran och det tog nog ganska länge innan vi hittade en bra.

Idag sov jag och Sebastian till elva och nu har vi bara sett på TV och jag har också fotat lite nya bilder. Det snöade för en stund sedan och jag hoppas verkligen att den här snön hålls kvar på marken tills julen!















21/12/11

Idag hade vi julfest i skolan och det var nog helt nice. Efter julfesten var det julmat och jag åt så mycket att jag nästan sprack. Efter maten skulle vi egentligen ha haft en håltimme och sedan läkemedelslära&räkning men läraren tyckte att vi skulle gå hem så då fick vi sluta mycket tidigare. Då for jag till stan med Emppu och där var jag tills hennes buss kom och då for jag hem med Basti.

Nu har vi också tagit in julgranen så lite mer julkänsla får man iaf.








Min julklapp av Emppu, tack sötnos! ♥

oljeinpackning

Nu har jag precis tvättat bort mitt smink och sitter med en oljeinpackning i håret. Hoppas att mitt hår blir lite mjukare efter det här iaf. Är förresten jävligt stolt över mig själv som har klarat av att inte färga håret på lite mer än 3 månader ^^




Hahaha..

new shoes







Har köpt nya skor från andiamo för 59,90€ (hade kostat 69,90€). De är verkligen hur mjuka som helst och jag hoppas att de är lika varma som de ser ut att vara.

20/12/11

Nu ska jag börja fara iväg till skolan och där är jag till 15:15. Hoppas att ni får en fin dag! ♥







19/12/11

Idag har jag varit i skolan och det var så roligt att få se alla igen efter fem veckor. Vi fick sluta en timme och femton minuter tidigare och då blev jag med Emppu i skolan och data en stund tills Basti kom och sökte mig. När jag kom hem var det nästan genast dags att fara iväg till frissan och där klippte jag ganska mycket av håret eftersom att jag vill ha bort det äckliga slitna håret så fort som möjligt.

Jag kan inte förstå att det bara är fem dagar kvar till julen. Kommer att bli så mysigt, iaf om det kommer snö :)






Vill ha tillbaks det här håret ♥

18/12/11

Jag har inte bloggat på skitlänge men det beror på att jag inte har haft något vettigt att skriva om och det har inte heller hänt något speciellt.

På fredagen och igår var vi till Kasper och Johanna och idag har jag bara chillat här hemma och paketerat alla julklappar, skönt att ha det undan. Imorgon är det ju skola igen och det ska bli så skönt att få sova längre. Kommer nog att sakna dagiset och dagisbarnen jävligt mycket :/ tur att det bara är 3 dagar till jullovet.






Present från dagiset! Tack ♥



6/12/11

Imorgon ska man då tillbaks till dagiset efter 4 dagars ledighet. Tror nog att det kommer att bli helt skoj. Imorgon börjar mitt yrkesprov också, hoppas att det går bra.

Gissa om jag blev glad när jag vaknade 5 på morgonen och såg att det var snö ute!? Och när jag vaknade imorse var snön fortfarande kvar. Happyyy!









4/12/11

Helloo! Snart ska vi börja fara iväg mot stan och där ska jag se ifall jag hittar någon fin julklapp till Emilia och Victoria. Hoppas att jag hittar något så behöver jag inte stressa över det mera. Ska också se om jag hittar något snyggt till mig själv ^^






3/12/11

Sebastian, 1år 5mån ♥

Idag har det varit en riktigt chill dag. På morgonen när vi vaknade såg vi på en film i sängen och efter det har vi bara chillat framför TV:n och datorn och så har vi också varit en sväng till stan.


Min söta julkalender som jag köpte idag ^^